Sabtu, 31 Januari 2015

Senarai Pemenang 1st Giveaway by Mass-Naim

Assalamualaikum semua,,,,,

Wahhhhh mesti korang semua masih ternanti-nantikan siapakah bakal pemenang 1st Giveaway by Mass-Naim kan???? Hikhik......

So seperti yang dijanjikan masanya telah tiba untuk aku announce kan siapakah bakal pemenang giveaway ni.... Ok aku malas nak panjang story.... Sooooo Jeng jeng jeng......

Ekhem ekhem..... Serak pulak suara ni... Hew hew hew.... Fuhhhhh berdebar nak umumkan nih... Hikhik

Ok ok,,,, serious 1,2,3.....................................................

Jeng jeng jeng.........




Top Referral - 1 x Pemenang
** Cathy Choo 24k Active White Gold


3 x Pemenang Pertama, KeDua & KeTiga 
** SHAWL




2 x Pemenang Saguhati
** Topup RM5

 


UNTUK HADIAH 
1 x TOP REFERRAL & 3 x PEMENANG 1,2 n 3

Nama :
Alamat :
No. Telefon :
Link Penyertaan :
Nombor Penyertaan :
Email ke : massnaim87@gmail.com

UNTUK 2 x HADIAH SAGUHATI TOPUP

Nama :
No. Telefon :
Rangkaian Telefon : Maxis/Celcom/U-mobile/Digi dll
Link Penyertaan :
Nombor Penyertaan :
Email ke : massnaim87@gmail.com

Alhamdulillah senarai pemenang telah pun aku umumkan.... Jutaan tahniah aku ucapkan pada semua pemenang..... Hikhik..... Terima kasih sekali lagi kerana sudi join meriahkan giveaway aku yang tak seberapa nih.... 
So pada pemenang sila tuntut hadiah korang semua selewat-lewatnya pada atau sebelum 7 Februari 2015 dengan menghantar details korang kat email yang aku dah bagi tu k.... Sekiranya lebih daripada tarikh tersebut, segala tuntutan tidak akan dilayan dan hadiah akan di bawa untuk ke segmen giveaway yang seterusnya..... Harap Maklum !!!! 

Hadiah nya aku akan pos kan serentak... Senang sekali jalan.... Maklumlah office aku ni kat tengah highway... Nak keluar banyak-banyak kali susah.... Hikhik... Harap korang faham ye...  Ok daaaaa.....

its me
mass-naim

Isnin, 26 Januari 2015

TAMAT : 1st Giveaway by Mass-Naim


Alhamdulillah tamat sudah 1st Giveaway by Mass-Naim tepat pada pukul 1159 (25 Jan 2015) malam tadi... So far sambutan dan sokongan semua para blogger sangat menggalakkan... Terharu rasanya.... Hihi... 

Terima kasih atas kesudian semua yang join meriahkan giveaway mass... Terima kasih sangat-sangat.... Tapi setakat ni aku masih belum sempat lagi nak review blog masing-masing sebab waktu tak mengizinkan salah satu sebab yang aku masih belom review blog korang satu persatu n follow korang semua ialah kerja yang tengah melambak kat office... Mcm harini pon aku kurang sihat...2 hari mc (semalam n harini) sebab asyik sibuk dengan kerja jerk... Balik kampung jumpa hubby pun tak sempat... Kesian kan... Nasib lah hubby pon out station... Huhu... Ni pun sekarang aku update guna tab aku jerk... Mana sempat jerk kan hihi... Sorry sangat-sangat kat korang ye... InsyaAllah aku akan review blog korang dan follow korang balik... InsyaAllah.... Tengah mencari masa yang sesuai untuk duduk diam2 depan pc... Hihi..

Ok, untuk hadiah giveaway ni dah pun aku sediakan awal... Cuma tinggal tunggu untuk diumumkan siapakah empunya badan yang bertuah tu..... So good luck untuk korang... Doa banyak-banyak ye mana lah tau kot kot rezeki korang... Hihi... Daaaaa..

its me
mass-naim

Ahad, 25 Januari 2015

1st Giveaway by Mass-Naim

[ STICKY POST ]
Sila scroll ke bawah untuk ke next ENTRY


Bismillahirrahmanirrahim
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

Agak lama untuk update tentang Giveaway ni.... Tapi baru hari ni terlaksana....  Memandangkan usia perkahwinan aku & suami dah masuk "TAHUN SATU" pada hari ini, dengan lafaz Bismillah maka hari ini dengan rasminya aku melancarkan giveaway aku yang pertama sempena ulang perkahwinan kami yang pertama....... Anda semua dijemput untuk menyertai Giveaway ni..... Pastinya ada hadiah menanti....Harap dapat sokongan dari anda semua.... =)


Syarat-syaratnya sangat simple

>> Terbuka kepada semua blogger yang bermastautin di Malaysia.

>> Wajib Like Page Pu3 Outlet 

>> Follow blog Mass-Naim dan follow google+ mass-naim yang ada di side bar sebelah kanan blog.

>> Buat entri bertajuk " 1st Giveaway by Mass-Naim "

>> Copy coding yang disediakan dan paste kan ke ruangan HTML entri anda.

>> Backlink kan URL entri anda di kotak komen dibawah entri ini.

>> Keputusan pemenang 100% menggunakan random.org

>> Keputusan yang berjaya akan diumumkan selewat-lewatnya pada 31 Januari 2015.

>> Copy coding yang telah disediakan ini dan paste di ruang HTML anda :

 

Senarai hadiah :

** Cathy Choo 24k Active White Gold
Top Referral - 1 x Pemenang

** Shawl
3 x Pemenang Pertama, KeDua & KeTiga

** Topup RM5
2 x Pemenang Saguhati

Mari join beramai-ramai (^_^)

So, Good Luck semua =)


Semak Senarai Peserta disini >> SENARAI PESERTA


Its me
mass-naim

Update Senarai Peserta : 1st Giveaway by Mass-Naim

Alhamdulillah 1st giveaway aku mendapat sambutan dari rakan-rakan blog... Terima kasih semua sebab sudi join giveaway yang tak seberapa nih.... =)

So, korang boleh lah semak senarai peserta.... Mana lah tau kot kot aku terlepas pandang link korang kan... Hikhik.... Neway Good Luck semua.... (^____^) 

Pada yang masih belum join sila join masih belum terlambat lagi.... Panjang lagi masa nya... Hihi

1. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/1st-giveaway-by-mass-naim.html
2. http://thesupersomething.blogspot.com/2014/12/1st-giveaway-by-mass-naim.html
72. http://misspurple17.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim_6.html
73. http://alfirafarhana.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
74. http://sitiaisyahjapanie.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
75. http://ohhpika.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
76. http://xennov.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
77. http://anisyamir7lee.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
78. http://ohresepiku.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
79. http://kakikutiphadiah.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
80. http://blogummiaimy.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
81. http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
82. http://sitizawiah95.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
83. http://shalmilanadya.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
84. http://dewqracintakita.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
85. http://qileh.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
86. http://hikayatleyha.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
87. http://hajarashikin.blogspot.com/2014/12/1st-giveaway-by-mass-naim.html
88. http://sweethotlovers.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
89. http://www.fatindiana.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
90. http://shaheerashaheera.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
91. http://cowament.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
92. http://adnan-daughter.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
93. http://rainfallasleep.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html
94. http://bicaraseorangpemuda.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html

its me
mass-naim

Jumaat, 23 Januari 2015

Last Call : 1st Giveaway by mass-naim


Salam semua.

Pada siapa-siapa yang masih belum join 1st giveaway ni jom join sebelom ianya tamat tepat jam 11.59 malam 25 Jan 2015.

Sila klik banner untuk join ok... Daaa

its me
mass-naim

Khamis, 22 Januari 2015

night fest : gelombang ke-2 di EDL Highway



Gelombang ke-2 night fest "FULL MOON MEGA SALE" kembali lagi !!

So,untuk orang-orang warga Johor atau siapa-siapa jerk yang berada berdekatan dengan Johor Bahru mai pakat ramai-ramai datang ke event night fest ni yang bertempat di Kawasan Rehat & Rawat Pandan EDL Highway pada hari esok dan lusa (23-24 Jan 2015)... Dijanjikan sungguh meriah event ni hokay guys semua.... =)  Banyak vendor instagram yang turut serta memeriahkan event ni.... So, jangan lepas kan peluang yang ada.... 

Korang semua boleh rujuk 1st Night Fest yang aku update sebelum ni kat sini 1st night fest




So, jangan lupa tau block date korang untuk esok dan lusa.... Kbai...

its me
mass-naim

Interview

15/01/2015 - Aku pergi satu open interview ni.... Under PLUS.... Hubby aku lah yang suruh aku pergi... Dia dapat tau pasal open interview ni dari Whatsapp kot kalau tak silap... Then dia forward kat Wechat aku.... Bila dia dah suruh pergi kene lah pergi.... Siap amik cuti awal lagi tau.... Hikhik..... 

Aku gerak dari rumah sorang-sorang je masa tu (hubby dia kat kl) dalam pukul 8.40 pagi... Sampai-sampai ingat kan takda lah ramai sangat orang... Bila aku pusing nak pergi cari parking makkk aiii sekali tu beratur panjang lah beb.... Aduhhhh... Time tu rasa macam nak balik... Ahahahaha.... Tapi bila fikir-fikir balik aku dah sampai.... Nak cabut macam tak guna... Huhuhu.... So dengan muka slmber aku follow lah beratur panjang-panjang tu..... Beratur untuk dapatkan nombor.... Dari pukul 9 aku beratur sampai pukul 10 baru aku dapat nombor aku.... Nombor yang ke 109.... Mak aihhhh... 

Isnin, 19 Januari 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com


Ok mengenai Farah,,, Bagi pendapat Mass, Farah seorang ibu yang mampu untuk membahagi-bahagikan masa antara diri sendiri, anak dan suami dan juga kerjaya serta blog... Farah jugak seorang yang terpelajar.... Selain dari tu Farah juga seorang yang kuat untuk mengapai impian yang Farah sendiri impikan sehigga Farah dapat jadi apa yang Farah inginkan selama ni..... Dan yang paling best penulisan ialah dunia Farah.. Contohnya blog Farah yang sedia ada sekarang ni banyak input yang Farah kongsikan untuk setiap pembaca.... Hikhik

Siapa-siapa yang belum join meh cepat join.... Ada masa lagi ni sehingga 31 Jan 2015....

Klik banner jerk untuk join ok !!

its me
mass-naim

Semoga Tenang Di Sana Saudara ku

Tanggal 9 Jan 2015 pukul 10.20 malam tengah-tengah sedap makan maggi goreng, aku dapat satu panggilan telefon dari ayah aku... Rasa macam pelik perasaan masa nak jawab panggilan tu... Hati rasa memang tak sedap... Macam ada satu perasaan lain yang kacau aku untuk jawab panggilan ayah aku... Berdebar, takut, risau semua ada.... Last-last gagahkan diri untuk jawab panggilan tu.... Ayah aku mengatakan yang sepupu aku terlibat dalam satu kemalangan dan keadaan beliau dalam kritikal.. Ya Allah berdebar jantung aku... Dup dap dup dap....

Aku diberitahu kemalangan tu berlaku didepan rumah dia sendiri di Taman Sri Sulong Batu Pahat... Motor sama motor... Ada yang kata dia tak salah... Ntah lah tak dapat dipastikan... Aku diberitahu lagi yang beliau akan di transfer kan ke Hospital Sultanah Aminah Johor Bahru... Jadi ayah aku mintak tolong aku datang ke hospital HSA untuk bantu apa yang patut... Ayah bagitau ambulan akan gerak setengah jam dari sekarang... Aku kira-kira dalam pukul 11.00 malam dia akan gerak dari Hospital Batu Pahat... 

Dalam pukul 12.30 malam aku masih lagi tak dapat panggilan apa-apa dari siapa-siapa yang dah sampai di HSA.... So aku call adik aku (yang mana aku dapat tau adik lelaki aku ada ikot serta bersama-sama pakcik aku (ayah arwah))... Aku dapat tau yang mereka dan ambulan dah pun nak dekat sampai di HSA.. Bergegas aku siap-siap untuk ke HSA jugak.... Nasib baik rumah aku dan HSA tak jauh.. 5 minit sampai..

Khamis, 8 Januari 2015

Cuti sempena anniversary "Tahun Satu" kami

Alhamdulillah apa yang di rancang menjadi jua.....

Aku last kerja on 24 Dec 2014 sehari sebelum anniversary aku... So aku balik kampung pada 25 Dec 2014 iaitu pada hari 1st anniversary aku & hubby.... Aku balik hari pada tarikh tu sebab aku dapat invitation Tiket Wayang Free dari pihak Teras Tecknologi iaitu salah satu kontraktor kat company aku dan konsesi-konsesi lebuhraya lain di bawah Wilayah Selatan =) Kebetulan hubby pun kat Kajang lagi buat kerja untuk projek MRT... Dia dapat satu kerja kat dalam tu yang perlu dia siapkan.... =) So jumpa hubby khamis malam sejam selepas aku sampai kampung hubby pun sampai... Fuhhhh 2 minggu tak jumpa 2 minggu memang la rindu rindu jerk.... Ok dah ke laut aku cerita... Hikhik....


Nak dijadikan cerita sebulan sebelum anniversary kami... Hubby tanya aku nak sambut anniversary kat mana....??? Aku dengar wow.... Ahahahaha macam tak percaya hubby tanya soalan macam tu... Aku just say tak tau... Kihkih... So hubby terus suruh aku pilih mana tempat peranginan yang aku nak pergi.... 1st aku dalam kepala aku nak pergi Gambang Resort Water Park... Duduk sana 3H2M tapi masa nak dekat tarikh kiteorang nak pergi tu dapat tau Kuantan dah banjir,,,, Terus tukar plan aku bagitau hubby kita ke PD jerk... Hubby cakap ok... Tengok hubby macam hampa tapi nasib baik dia memahami keadaan cuaca yang melanda sekarang ni... Huhuhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Label

Our Stories (67) Segmen (64) Giveaway (63) Aku (39) Kesayangan (36) Soulmate (36) family (29) Miscellaneous (28) Jerit (24) Kelahiran (22) anugerah terindah (22) Diari Mengandung (21) Pregnancy Journal (20) Malaika Dhia Damia (18) Office (18) klinik (12) Hasil Giveaway & Segmen (11) Hospital (11) Lirik (11) Sahabat (11) kesihatan (9) Nuffnang (7) Raya (7) Kenangan Nostalgia (6) Birthday (5) HangOut (5) Kehidupan (5) My Recipe (5) Tips (5) Event (4) Ramadhan (4) Rapuh (4) Relax (4) Traitor (4) Anniversary (3) Bonus (3) Entrepreneurs (3) MH370 (3) Quotes (3) Resign (3) Wedding (3) vacation (3) Anak Syurga (2) Ayah (2) Counting Days (2) Eexercise Fitness Challenge (2) End 2012 (2) Fiesta Gema Santai (2) Full Moon Mega Sale (2) Gift (2) InstaBazar (2) Jalan-jalan Cari Makan (2) Keep Calm (2) Kerana Terpaksa Aku Relakan (2) Kerja (2) Khasiat (2) Liebster Award (2) Night Fest JB (2) Senarai Peserta Segmen & Giveaway (2) gugur (2) miscarriage (2) rezeki (2) 2nd pregnancy journal (1) Aidijuma (1) Bandung (1) Bukit Gambang Resort City (1) Curang (1) Desaru (1) E-Day (1) EOS & BBW Gel (1) Hamba (1) Hobi (1) Hotel Avillion Legacy Melaka (1) Ibu (1) Interview (1) Istanbul Aku Datang (1) Nuzul Al-Quran (1) Offer (1) PLUS HIGHWAY (1) Penjelasan Isu Maksud Nama DAMIA (1) Pu3 Outlet (1) Rumah Pr1ma (1) STALKER (1) Saudara (1) Seni Lukisan (1) Stress (1) Sukan Lebuhraya Wilayah Selatan (1) SupportGaza (1) Susu Segar Legend (1) Syafiq (1) Umrah (1) Unik (1) Wedding Shoes (1) baby bullet (1) food processor (1) hunting (1) kembar (1) magic baby bullet (1) pregnancy journey (1) redha (1)